Početna Favoriti Pratite nas

Zašto hpv dijeta?

Infekcije Humanim papilomavirusom su vrlo učestale, no kod većine njih srećom dolazi do samoizlječenja, bez razvoja pretkanceroznih i kanceroznih promjena tkiva.

Iako nema namirnice za koju bi se moglo tvrditi da je u stanju izliječiti tu infekciju, dokazano je da određene namirnice i prehrambena pravila potpomažu borbu organizma s virusom i samoizlječenje.

Režim takozvane 'HPV' dijete iznimno je zdrav za cijeli organizam, a posebice za zdravlje stanice koja je tim virusom napadnuta. Dijeta opskrbljuje stanicu većim količinama mikronutrijenata koji je čine zdravom i sposobnom obavljati svoju zadaću.

Imate li dijagnosticiranu HPV infekciju, pročitajte sljedeće naputke kako biste shvatili zašto vam zapravo neka hrana može pomoći a neka odmoći, a onda se tih naputaka pridržavajte.

Svojem ćete organizmu pružiti veliku pomoć, osnažiti imunitet stanice i organizma te pridonijeti svojem općem boljem osjećaju.

Pročitajte još:

Zašto hpv dijeta?
Zdrava ravnoteža između mesa i povrća
Zbogom prerađenoj i praznoj hrani
Ne zaboravite folnu kiselinu
Jedite po bojama
 
  Copyright © 2011 Intermed d.o.o.
Sva prava pridržana
 
  Naše su stranice informativnog karaktera i namjera im nije zamijeniti Vašu liječnicu ili liječnika, već predložiti o čemu biste s njima trebali detaljnije razgovarati. Vjerujemo da nam poznavanje i razumijevanje funkcioniranja našega tijela pomaže da prepoznamo i izbjegnemo moguće probleme te očuvamo svoje intimno zdravlje.